Projecten

PROJECTEN

Maatwerk ...en volledige ontzorging

 

We beginnen altijd met een quickscan: een audit specifiek gericht is op compliance aan de Global Standard. Zo weten we waar u staat en wat er nog moet gebeuren. Het voldoen aan de standaarden betekent méér dan het labelen van uw producten met een barcode. De uitdagingen in implementatietrajecten komen vaak juist uit onverwachte hoek. Met het audit rapport in de hand stellen we samen een projectplan op en stemmen we af waar en hoe we u kunnen ondersteunen.

 

Wij vinden het belangrijk dat u aan de standaarden voldoet - om zo een veiliger ketenbeheer binnen de gezondheidszorg te creeëren. In overleg bepalen we welke projectstappen u zelf zet en welke stappen we u uit handen kunnen nemen. We begrijpen dat de implementatie van UDI standaarden een extra werklast inhoudt: we ontzorgen u graag waar nodig.

Al onze projecten zijn verschillend. Soms zijn we alleen betrokken bij het genereren van een UDI-compliant label, soms regelen we voor onze klant het complete traject - zelfs inclusief CE & ISO certificeringen en regulatory aspecten, zoals we bijvoorbeeld hebben gedaan voor OptiGrip. Wij helpen u graag!

Udifix | Hoge Rijndijk 23-N 2313KE Leiden

www.udifix.nl | info@udifix.nl