wie zijn wij

WIE ZIJN WIJ?

Udifix is een jong dynamisch bedrijf met een open structuur en korte lijnen. We zijn een multidisciplinair team van gedreven professionals met ervaring in de zorg, ICT en logistiek. Door onze diverse achtergronden hebben we brede inzetbare kennis waarmee we onze klanten in het implementatietraject volledig ontzorgen.

 

We zijn trots op onze brede kennisbasis. We doorgronden bedrijfsprocessen en weten alles van ERP software en datamanagement. We hebben jarenlange ervaring met kwaliteitsmanagement en auditen. Ook hebben we bedrijfsjuridische, regulatory en compliance kennis in huis, om uw en ons werk te toetsen aan de geldende wet- en regelgeving. We focussen ons op de gezondheidszorg: omdat we geloven dat het beter kán en moét.

 

 

Karen Koller

Legal, Regulatory & QA

 

Karen heeft jarenlange ervaring in de zorg, waarbij ze haar juridische kennis combineert met QA & RA ervaring. Ze weet precies wat er in de zorg speelt: op gebied van regelgeving, politiek, en technologische ontwikkelingen.

 

Vanuit haar brede visie weet ze op strategisch niveau en met een persoonlijke benadering de juiste snaar bij boardrooms, IT of QA/RA afdelingen van bedrijven te raken en heeft ze meerdere startups succesvol naar de markt gebracht. Als sluitstuk van een CE of ISO traject weet ze dan ook waarom veiligheid en traceerbaarheid een must zijn.

 

Binnen Udifix is Karen verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur, het externe gezicht als het gaat om lezingen geven en het ambassadeurschap voor de Global Standard. Ze weet te overtuigen van de noodzaak van een closing loop en brengt - via haar netwerk binnen de medische hulpmiddelen branche - partijen bij elkaar.

Stijn Belle

Process management & ICT

 

Stijn is een ervaren management consultant. Hij voelt zich als veranderingsmanager thuis bij dynamische bedrijven en overziet als geen ander de complexe wisselwerking tussen bedrijfsprocessen, datastromen en het steeds ingewikkelder wordende IT landschap.

 

Met heldere rapportage tools en strategische kennis weet hij snel inzicht te creëren in de waarde keten van bedrijven. Stijn maakt de vertaalslag van detail naar hoofdlijnen; zo weet hij op het juiste niveau en op een laagdrempelige manier complexe issues over de bühne te brengen.

 

Binnen Udifix is Stijn verantwoordelijk voor finance en de operationele aansturing van klantprojecten. Hij heeft voldoende kennis van de Global Standard om consultants in detail bij te staan, maar behoudt de helicopterview en zorgt ervoor dat projecten op tijd en volledig worden opgeleverd.

 

Rik Koller

Business- & Software Consultant

 

Rik heeft jarenlange ervaring als Software Consultant en Developer voor Microsoft Business Solutions NAV (ERP). Hij weet precies de juiste vragen te stellen en krijgt zo de wensen van een organisatie helder, en vertaalt die via de juiste techniek naar de gewenste oplossing.

 

Hij heeft zijn sporen, ook bij Europees opererende bedrijven, verdiend in de AGF, Termijnhandel en Fashion; zo weet hij alles van barcodering en elektronische uitwisseling van data. Deze bouwstenen zijn ook voor de UDI onontbeerlijk.

 

Rik is binnen udifix de expert op het gebied van barcodering. Hij voert als Lead Consultant implementatietrajecten en QuickScans uit.

Udifix | Hoge Rijndijk 23-N 2313KE Leiden

www.udifix.nl | info@udifix.nl